Ovdje smo naveli neka učestalo postavljana pitanja. Naravno, ako niste pronašli odgovor na svoje pitanje, slobodno nam se javite - rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti na bilo koji upit.

Ingenium d.o.o. ne isplaćuje kredite, već smo službeni vanjski kanal banke licenciran od strane Ministarstva financija. Trenutno u portfelju imamo sklopljene ugovore s većinom banaka na RH tržištu. Naša uloga je omogućiti našim klijentima pristup svim informacijama vezano uz kreditni plasman, s jasno naznačenim troškovima, prednostima i manama kako bi lakše donijeli odluku koji kredit izabrati, a pri tom povodeći se isključivo motom KLIJENT JE UVIJEK NA PRVOM MJESTU.

Usluga posredovanja za naše klijente je besplatna. Naplaćujemo se putem provizije od partnera s kojima imamo sklopljene ugovore, ovisno o tome koji se financijski proizvod ili usluga realizira, što jasno govori da se naplaćujemo iz realiziranog posla. Trošak našeg posredovanja ne povećava vaše troškove prilikom same realizacije, a sa svim troškovima koji postoje uz određeni proizvod ili uslugu naši klijenti su upoznati unaprijed, prije same realizacije.

Široka paleta kredita, štednji, osiguranja i ostalih proizvoda znatno otežava odluku gdje, što i kako realizirati, a jednim krivim korakom možete dovesti svoju financijsku budućnost pod veliki upitnik. Prilikom izbora oblika štednje za mirovinu ili stambenog kredita donosite odluku za duži period svojeg života i iz tog razloga je izrazito važno izabrati adekvatan proizvod. Iz te potrebe je i nastala naša vizija "Omogućiti našim klijentima pristup svim informacijama s tržišta kapitala, koje su lišene svih marketinških trikova te s jasno naznačenim prednostima i manama financijskih proizvoda ili usluga, "bez zamatanja u celofan", kako bi lakše donijeli odluku koji proizvod ili uslugu izabrati.".

Tvrtka Ingenium d.o.o. je licencirana od strane Ministarstva financija prema Zakonu o potrošačkom kreditiranju. Ingenium zastupanje je licencirano od strane HANFA-e prema Zakonu o osiguranju. Osim spomenutih naš rad reguliraju svi zakoni koji se odnose na banke, a i svi ostali zakoni za zaštitu potrošača kao što je Zakon o zaštiti osobnih podataka, itd.

Naša misija je usmjerena isključivo i samo na zadovoljnog klijenta, ali kako ne bi sada bili puni samohvale pozivamo Vas da nam date priliku da se upoznamo i sami zaključite zašto bi odabrali baš nas. "Ne gubite dragocjeno vrijeme tražeći najbolju ponudu, obratite nam se s punim povjerenjem. Isplanirajmo vašu financijsku budućnost zajedno."