Osobne financije - financijsko posredovanje

Svjetska razvijena javnosti preko 50 godina poznaje praksu posredovanja za osobne financije. Zbog različitosti i dinamičnosti poreznog sustava i financijskog tržišta uobičajeno je da osoba koja zarađuje novac ima posrednika za osobne financije, a vrlo često i poreznog savjetnika. Usluga posredovanja je namijenjena svima koji ostvaruju prihode, bez obzira na visinu istih. Uloga posrednika je uskladiti želje i potrebe sa stilom života i prihodima klijenta, pazeći pri tom na kratkoročne i dugoročne ciljeve.

Tijekom radnog vijeka potrebe i ciljevi se mijenjaju, a za realizaciju istih se povodimo "dobrim" reklamama ili najčešće pozitivnim, odnosno negativnim iskustvima naše okoline, što dovodi do toga da financijske proizvode ne biramo strateški nego emocionalno. Nepoznavanje i brojnost ponuđenih financijskih proizvoda dovodi nas do razmišljanja "nije to za mene" i to je u većini slučajeva razlog zašto ne koristimo puni potencijal istih. Radni vijek posvetimo tome da zaradimo novac, a zbog užurbanosti života malo vremena posvetimo razmišljanju što sa njim kada ga jednom imamo u ruci.

Kako riješiti stambeno pitanje? Mogu li platiti manje poreza? Što ako sutra više ne mogu raditi? Kako financijski zbrinuti obitelj? Kako zaštiti svoju imovinu? Kako osigurati dostojanstveni život u trećoj dobi? Postoji li mogućnost da dobijem bolju zdravstvenu uslugu? Odgovore na pitanja potražimo zajedno, dobro došli u Ingenium!

ISPLANIRAJMO VAŠU FINANCIJSKU BUDUĆNOST ZAJEDNO

Vaši podaci koriste se isključivo u svrhu analize vašeg zahtjeva. Obrazac nije namijenjen nezaposlenima te osobama s više od 82 godine starosti. Slanjem svojih kontakt podataka prihvaćate opće uvjete korištenja web stranice www.ingenium-zastupanje.hr.
Hvala, poruka je poslana. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Poruka nija poslana, molimo pokušajte ponovno. Captcha nije ispravna.