Kreditno posredovanje - krediti

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već dugi niz godina, pa se tako u nekim Europskim zemljama većina kredita plasira putem posredničkih kanala. Glavni razlog  za takav trend leži u činjenici da je ponuda sve veća i na reklamama sve izgleda odlično, a mi imamo sve manje vremena za obilazak svih banaka i usporedbu uvjeta istih.

Usluga kreditnog posredovanja namijenjena je svima koji planiraju podići bilo koju vrstu kredita, ali isto tako i onima koji već imaju kreditna zaduženja, zbog refinanciranja istih. Često gubimo vrijeme pokušavajući odgonetnuti koja kreditna linija je ''baš za nas'', a uloga kreditnog specijalista je upravo pronaći najpovoljniji kredit za nas ''ulazeći'' u gotovo sve banke istovremeno. Kreditni specijalist raspolaže svim potrebnim informacijama koje su potrebne za donošenje odluke koju kreditnu liniju izabrati, bez marketinških trikova i dužan je predočiti sve troškove, naknade, osiguranja i kamate, te nam tako štedi vrijeme i novac.

Fiksna ili promjenjiva kamatna stopa? Koji su dodatni troškovi kredita? Što je to EKS? Što ako sam sudužnik ili jamac? Koliko sam kreditno sposoban? Gdje mogu dobiti bolje uvjete? Odgovore na pitanja potražimo zajedno, dobro došli u Ingenium d.o.o.!

ISPLANIRAJMO VAŠE KREDITNO ZADUŽENJE ZAJEDNO

Vaši podaci koriste se isključivo u svrhu analize vašeg zahtjeva. Obrazac nije namijenjen nezaposlenima te osobama s više od 82 godine starosti. Slanjem svojih kontakt podataka prihvaćate opće uvjete korištenja web stranice www.ingenium-zastupanje.hr.
Hvala, poruka je poslana. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Poruka nija poslana, molimo pokušajte ponovno. Captcha nije ispravna.