Osiguranja

Povijest osiguranja seže u daleku prošlost (cca. 3000 godina prije Krista) i u početku je bila vezana isključivo za prijevoz roba i razvoj trgovine. Međutim razlog zašto je danas osiguranje prisutno u gotovo svim aspektima našeg života je isti, a on je prijenos rizika financijskih gubitaka koji nam se mogu desiti na osiguravajuće društvo. Osiguranja danas su podijeljena na obavezna i dobrovoljna. U obavezna spadaju ona koja plaćamo iz prihoda mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ili npr. ako vozimo automobil moramo imati auto obavezno osiguranje.

Široka ponuda dobrovoljnih osiguranja nam služe za dodatnu zaštitu, a u njih spadaju dopunska i dobrovoljna zdravstvena osiguranja, osiguranja od odgovornosti, nezgode, imovinska i različite vrste životnih osiguranja, kasko te ostala osiguranja kao što je npr. pokriće troškova liječenja u slučaju težeg oboljenja ili operacije. Često smo svjedoci nepredvidivosti života i prirode te svjesni da jedan liječnički pregled ili elementarna nepogoda mijenja životne potrebe i mogućnosti iz temelja. Pravim izborom obaveznih, a pogotovo dobrovoljnih osiguranja možemo značajno utjecati na financijsku stabilnost obitelji ukoliko nešto krene u krivom smjeru, a i na cijenu koštanja istih.

Kako zaštiti radnu sposobnost, što u slučaju gubitka iste? Mogu li uz osiguranje štedjeti za mirovinu? Može li netko platiti troškove liječenja? Kako osigurati djetetu start u životu? Mogu li za isti novac dobiti bolja pokrića? Kako zaštiti poslovanje u slučaju pogrešne odluke? Odgovore na pitanja potražimo zajedno, surađujemo sa vodećim osiguravajućim društvima, dobro došli u Ingenium zastupanje!

IZABERIMO NAJBOLJU PONUDU ZA VAS ZAJEDNO

Vaši podaci koriste se isključivo u svrhu analize vašeg zahtjeva. Obrazac nije namijenjen nezaposlenima te osobama s više od 82 godine starosti. Slanjem svojih kontakt podataka prihvaćate opće uvjete korištenja web stranice www.ingenium-zastupanje.hr.
Hvala, poruka je poslana. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Poruka nija poslana, molimo pokušajte ponovno. Captcha nije ispravna.